Scott Pilgrim Trivia

Every Scott Pilgrim trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scott Pilgrim questions and answers

  1. What is the name of Scott's high school girlfriend who he is dating at the start of the movie?

    Answer: Knives Chau

    From Evil Exes

  2. What is the name of Scott Pilgrim's band in the movie?

    Answer: Sex Bob-Omb

    From Evil Exes

  3. What weapon does Ramona use in her fights?

    Answer: A large hammer

    From Ramona Flowers

  4. What is the name of Scott's gay roommate?

    Answer: Wallace Wells

    From Scott Pilgrim

  5. Who directed Scott Pilgrim vs. the World?

    Answer: Edgar Wright

    From Scott Pilgrim

  6. What is the name of Ramona's fourth evil ex, who is a half-ninja?

    Answer: Roxy Richter

    From Evil Exes

  7. What is the name of the band Scott is in?

    Answer: Sex Bob-omb

    From Ramona Flowers

  8. What is the name of Ramona's first evil ex that Scott must defeat?

    Answer: Matthew Patel

    From Ramona Flowers

All Scott Pilgrim quizzes