Scotty McCreery Trivia

Every Scotty McCreery trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scotty McCreery questions and answers

  1. Which award did Scotty McCreery win at the CMT Music Awards in 2018?

    Answer: Performance of the Year

    From Southern Comforts

  2. What was Scotty McCreery's debut single?

    Answer: I Love You This Big

    From Southern Comforts

  3. Which song did Scotty McCreery perform at the Grand Ole Opry that received a standing ovation?

    Answer: Five More Minutes

    From You Time

  4. What song did Scotty McCreery perform during his American Idol audition?

    Answer: Your Man

    From You Time

  5. What was the lead single from Scotty McCreery's Seasons Change album?

    Answer: Five More Minutes

    From The Evolution of Scotty McCreery

  6. Which song from Same Truck did Scotty McCreery co-write with Trent Tomlinson and James McNair?

    Answer: Carolina To Me

    From Small Town Stories

  7. Who produced Scotty McCreery's album Same Truck?

    Answer: Frank Rogers

    From Small Town Stories

  8. Which song by Scotty McCreery reached number one on the Country Airplay chart?

    Answer: Five More Minutes

    From Southern Comforts

All Scotty McCreery quizzes