Scream Trivia

Every Scream trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Scream questions and answers

  1. What is the name of Sidney's boyfriend in Scream?

    Answer: Billy Loomis

    From Haunting Mystery Calls

  2. Who is the first character killed in Scream?

    Answer: Casey Becker

    From Haunting Mystery Calls

  3. What is the name of Sidney's boyfriend in Scream?

    Answer: Billy Loomis

    From Urban Legends

  4. What is the name of the fictional town in Scream?

    Answer: Woodsboro

    From Urban Legends

  5. What is the name of the video store where Randy works in Scream?

    Answer: Blockbuster

    From Ghostface

  6. What is the name of the killer in I Know What You Did Last Summer?

    Answer: Ben Willis

    From Urban Legends

  7. What is the rule about horror movie parties?

    Answer: Don't attend them

    From Iconic Horror Rules

  8. Which Scream Queen starred in the movie Carrie (1976)?

    Answer: Sissy Spacek

    From Iconic Scream Queens

All Scream quizzes