Seinfeld Trivia

Every Seinfeld trivia quiz on PopQ: 173 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Seinfeld questions and answers

  1. What does George want to do when he sees the woman who threw the party?

    Answer: Confront her

    From The Baby Shower

  2. What does Kramer accidentally set on fire?

    Answer: Puerto Rican flag

    From The Puerto Rican Day

  3. What does Jerry's girlfriend, Sophie, have?

    Answer: A secret tractor story

    From The Secret Code

  4. What does George claim about the éclair he ate from the trash?

    Answer: It was above the rim

    From The Shoes

  5. What does Kramer accidentally do while sunbathing?

    Answer: Cooks himself

    From The Butter Shave

  6. What is the name of the book that George's secretary, Ada, is seen reading in the episode The Secretary?

    Answer: Rochelle, Rochelle

    From The Secretary

  7. What is the name of the stadium where the Knicks game is held in The Limo episode?

    Answer: Madison Square Garden

    From The Limo

  8. Who plays the role of Homelander in the TV series 'The Boys'?

    Answer: Antony Starr

    From The Seven

All Seinfeld quizzes