Sekiro Trivia

Every Sekiro trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sekiro questions and answers

  1. Which enemy guards the Ashina Castle's Upper Tower - Antechamber Idol?

    Answer: Blue Samurai

    From Ashina Castle

  2. What is the name of the prosthetic tool found in Ashina Castle?

    Answer: Sabimaru

    From Ashina Castle

  3. What is the name of the area where you fight the Guardian Ape in Sekiro?

    Answer: Sunken Valley

    From Stealth Assassinations

  4. What happens if the player is detected in Intravenous?

    Answer: Enemies are alerted

    From Stealth Mechanics

  5. What is the name of the prosthetic tool used by Wolf in Sekiro?

    Answer: Shinobi Prosthetic

    From Stealth Assassinations

  6. What is the name of the commando who is a master of disguise in Commandos 2: Men of Courage?

    Answer: The Spy

    From Stealth Mechanics

  7. What is the name of the virus that is central to the plot of Metal Gear Solid V: The Phantom Pain?

    Answer: Vocal Cord Parasites

    From Stealth Mechanics

  8. What material is needed to upgrade Sekiro's prosthetic tools?

    Answer: Scrap Iron

    From Prosthetic Arm

All Sekiro quizzes