Sergio Leone Trivia

Every Sergio Leone trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sergio Leone questions and answers

  1. Once Upon a Time in America is based on which novel?

    Answer: The Hoods by Harry Grey

    From The Art of the Heist

  2. Which of these films did Sergio Leone not direct?

    Answer: The Magnificent Seven

    From Director: Sergio Leone

  3. Which actor did not appear in The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: John Wayne

    From Director: Sergio Leone

  4. Which character betrays Noodles and the gang?

    Answer: Max

    From Classic Crime Epics

  5. Who directed Once Upon a Time in America?

    Answer: Sergio Leone

    From Classic Crime Epics

  6. What is the last line of dialogue in The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: You see, in this world there's two kinds of people, my friend.

    From Famous Western Duels

  7. What is the name of the bridge that Blondie and Tuco blow up in the film?

    Answer: Langstone Bridge

    From Character: Blondie

  8. What is Blondie's real name in The Good, the Bad and the Ugly?

    Answer: It's never revealed

    From Character: Blondie

All Sergio Leone quizzes