Sex and the City Trivia

Every Sex and the City trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sex and the City questions and answers

  1. What is the color of the dress Carrie wears when she first meets Mr. Big?

    Answer: White

    From Carrie's Iconic Fashion

  2. Which character often wore bold, statement jewelry?

    Answer: Samantha Jones

    From Iconic Fashion Statements

  3. What brand of shoes is Carrie Bradshaw famously obsessed with?

    Answer: Manolo Blahnik

    From Iconic Fashion Statements

  4. Where do Samantha and Smith first meet?

    Answer: A bar

    From Classic Romantic Moments

  5. Which designer's bag did Carrie buy instead of paying her rent in season 4?

    Answer: Chanel

    From Carrie Bradshaw's Iconic Outfits

  6. Who frequently wore floral prints and feminine dresses?

    Answer: Charlotte York

    From Fashion Icons of the 90's

  7. Which friend moves to Los Angeles in the series?

    Answer: Samantha Jones

    From Complex Female Friendships

  8. Who designed the wedding dress Carrie wore in the first Sex and the City movie?

    Answer: Vivienne Westwood

    From Carrie Bradshaw's Iconic Outfits

All Sex and the City quizzes