Shaboozey Trivia

Every Shaboozey trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shaboozey questions and answers

  1. Who is credited with pioneering Afrobeat music?

    Answer: Fela Kuti

    From Afrobeat Influence

  2. Which Rockstar game features a radio station called Radio X that plays alternative rock?

    Answer: Grand Theft Auto: San Andreas

    From Rockstar

  3. What unique style does Shaboozey bring to the Virginia rap scene?

    Answer: Eclectic and Theatrical

    From Shaboozey's Unique Style

  4. Which Rockstar game prominently features a radio station playing alternative hip hop?

    Answer: Grand Theft Auto: San Andreas

    From Rockstar

  5. Which Shaboozey song was featured in a Spider-Man video game trailer?

    Answer: Winning Streak

    From Shaboozey's Unique Style

  6. What hip-hop culture aspect is subtly referenced in Winnebago?

    Answer: Storytelling

    From Dreamworlds in Winnebago Lyrics

  7. Shaboozey song features the lyrics I'm a king, you're a queen?

    Answer: Winning Streak

    From Dreamboat

  8. What is the main theme of Shaboozey's Winning Streak?

    Answer: Overcoming adversity

    From Winning Streak

All Shaboozey quizzes