Shin Megami Tensei Trivia

Every Shin Megami Tensei trivia quiz on PopQ: 21 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shin Megami Tensei questions and answers

  1. Who is the rival of the protagonist for Lisa's affection in Persona 2: Innocent Sin?

    Answer: Eikichi Mishina

    From Protagonist's Rivals

  2. In Shin Megami Tensei: Devil Survivor, what is the protagonist's main objective?

    Answer: Survive the lockdown

    From Protagonist's Quest

  3. Which Shin Megami Tensei game won the Best Art Direction award at the 2017 Game Awards?

    Answer: Shin Megami Tensei: Persona 5

    From Critical Acclaim

  4. What is YHVH's stance on other gods?

    Answer: Intolerant

    From YHVH's Motivations

  5. Which demon in Shin Megami Tensei is characterized by its mermaid-like appearance?

    Answer: Siren

    From Demon Designs

  6. What award did Shin Megami Tensei: Persona 3 win at the 2007 Japan Game Awards?

    Answer: Future Division

    From Critical Acclaim

  7. What physical characteristic is unique to the demon Cerberus in Shin Megami Tensei?

    Answer: It has three heads

    From Demon Designs

  8. What is Walter's primary motivation?

    Answer: Freedom from oppression

    From Walter's Choices

All Shin Megami Tensei quizzes