Shovel Knight Trivia

Every Shovel Knight trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shovel Knight questions and answers

  1. Who is the main protagonist in Shovel Knight?

    Answer: Shovel Knight

    From Pixel Art Masterpieces

  2. What is the name of the item that allows Shovel Knight to become invincible for a short time?

    Answer: Phase Locket

    From Shovel Blade

  3. What is the name of Shovel Knight's main weapon?

    Answer: Shovel Blade

    From Shovel Blade

  4. What is the name of the item that allows Shovel Knight to perform a downward attack?

    Answer: Shovel Drop

    From Shovel Blade

  5. Who is the main antagonist in Shovel Knight: Plague of Shadows?

    Answer: The Enchantress

    From Shovel Blade

  6. What is the final level in Shovel Knight?

    Answer: Tower of Fate

    From High Stakes Platforming

  7. Who is Shovel Knight's main antagonist?

    Answer: The Enchantress

    From High Stakes Platforming

  8. Which knight uses a scythe as their weapon?

    Answer: Specter Knight

    From Pixel Art Masterpieces

All Shovel Knight quizzes