Shrek Trivia

Every Shrek trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Shrek questions and answers

  1. What does Donkey drink that leads to a transformation in Shrek (2001)?

    Answer: Happily Ever After potion

    From Donkey

  2. What does Thelonious do when the dragon attacks the wedding in Shrek (2001)?

    Answer: He runs away

    From Thelonious

  3. Who voiced Donkey in Shrek (2001)?

    Answer: Eddie Murphy

    From Donkey

  4. Who voiced the character Thelonious in Shrek (2001)?

    Answer: Christopher Knights

    From Thelonious

  5. What is the name of Shrek's best friend?

    Answer: Donkey

    From Shrek

  6. What is Cookie the Ogre's role in the Ogre Resistance?

    Answer: Chef

    From Cookie the Ogre

  7. What is Brogan's personality like in Shrek Forever After?

    Answer: He is brave and loyal

    From Brogan the Ogre

  8. In Shrek 2, who does Doris refuse to let into the Poison Apple bar?

    Answer: Prince Charming

    From Doris the Ugly Stepsister

All Shrek quizzes