Sicario Trivia

Every Sicario trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sicario questions and answers

  1. Who wrote the screenplay for Sicario?

    Answer: Taylor Sheridan

    From Drug Cartels

  2. What is the profession of Emily Blunt's character in Sicario?

    Answer: FBI Agent

    From Drug Cartels

  3. Who wrote the screenplay for Sicario?

    Answer: Taylor Sheridan

    From Drug Cartel Conflicts

  4. Which actor played the role of Matt Graver?

    Answer: Josh Brolin

    From Espionage Thrillers

  5. What is the primary setting of Sicario?

    Answer: U.S.-Mexico border

    From Espionage Thrillers

  6. In Sicario, where is the tunnel located that the team uses to cross the border?

    Answer: Arizona

    From Drug Cartels

  7. Which actor portrays Alejandro Gillick?

    Answer: Benicio del Toro

    From Drug Cartel Conflicts

  8. Who wrote the screenplay for Sicario?

    Answer: Taylor Sheridan

    From Espionage Thrillers

All Sicario quizzes