Sid Meier Trivia

Every Sid Meier trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sid Meier questions and answers

  1. What 1995 PC remake added multiplayer to the original formula?

    Answer: Sid Meier's CivNet

    From Civilization (1991) Design

  2. Which hall of fame inducted Sid Meier?

    Answer: AIAS Hall of Fame

    From Railroad Tycoon (1990) Design

  3. What kind of earlier games had most made Sid Meier's fans know him?

    Answer: Combat vehicle simulations

    From Pirates! (1987) Design

  4. Which company developed and published the 1987 release?

    Answer: MicroProse

    From Pirates! (1987) Design

  5. What is Sid Meier's birth month?

    Answer: February

    From Colonization (1994) Design

  6. Who co-founded MicroProse with Sid Meier in 1982?

    Answer: Bill Stealey

    From Colonization (1994) Design

  7. Which studio was formed by Sid Meier, Brian Reynolds, and Jeff Briggs?

    Answer: Firaxis Games

    From Alpha Centauri (1999) Design

  8. What can diplomatic relationships with rivals become, besides war?

    Answer: Alliances

    From Civilization (1991) Design

All Sid Meier quizzes