Sidney Lumet Trivia

Every Sidney Lumet trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sidney Lumet questions and answers

  1. What does Juror 8 use to question the evidence?

    Answer: Duplicate knife

    From Evaluating Moral Dilemmas

  2. What is Serpico's main struggle in the film?

    Answer: Corruption

    From Courage Against Corruption

  3. Which juror is the last to change his vote to 'not guilty'?

    Answer: Juror 3

    From Evaluating Moral Dilemmas

  4. Which character in Les Misérables (2012) is an ex-convict trying to live an honest life?

    Answer: Jean Valjean

    From Musical Adaptations

  5. Which city is the setting for Serpico?

    Answer: New York City

    From Courage Against Corruption

  6. What song does Fantine sing as she's dying in Les Misérables (2012)?

    Answer: I Dreamed a Dream

    From Musical Adaptations

  7. Network won how many Academy Awards?

    Answer: 4

    From Paranoia and Conspiracy

  8. The Wiz is an adaptation of which classic novel?

    Answer: The Wonderful Wizard of Oz

    From Musical Adaptations

All Sidney Lumet quizzes