Silent Hill Trivia

Every Silent Hill trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Silent Hill questions and answers

  1. Which location is NOT involved in the Metal Mask's Mystery?

    Answer: Toluca Lake

    From Metal Mask's Mystery

  2. What item is needed to start the Metal Mask's Mystery?

    Answer: Metal Mask

    From Metal Mask's Mystery

  3. What theme is prevalent in the Otherworld's design?

    Answer: Industrial decay

    From Silent Hill's Otherworldly Transitions

  4. What puzzle involves a Shakespeare book in the hospital?

    Answer: Book Puzzle

    From Horror-packed Hospital Encounters

  5. What item does Heather find during the first transition?

    Answer: A flashlight

    From Silent Hill's Otherworldly Transitions

  6. What is the name of the town neighboring Silent Hill?

    Answer: Brahms

    From Radio Static

  7. What item is used to save the game?

    Answer: Red Diary

    From Supernatural Emergences

  8. What is the significance of Pyramid Head's design?

    Answer: Executioner

    From Pyramid Head Pursuit

All Silent Hill quizzes