Silent Night, Deadly Night Trivia

Every Silent Night, Deadly Night trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Silent Night, Deadly Night questions and answers

  1. How many sequels does Silent Night, Deadly Night have?

    Answer: 4

    From Santa Claus Killer

  2. What is the name of the main character in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Billy Chapman

    From Santa Claus Killer

  3. What is the name of the sequel to Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Silent Night, Deadly Night Part 2

    From The Glass Unicorn

  4. Which actor played the role of Billy in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Robert Brian Wilson

    From The Glass Unicorn

  5. What is the tagline for Silent Night, Deadly Night?

    Answer: You've made it through Halloween, now try and survive Christmas

    From Holiday Horror

  6. What weapon does Billy primarily use in Silent Night, Deadly Night?

    Answer: An axe

    From Santa Claus Killer

  7. In Silent Night, Deadly Night, what does Billy dress up as before going on a killing spree?

    Answer: Santa Claus

    From The Glass Unicorn

  8. Who directed Silent Night, Deadly Night?

    Answer: Charles E. Sellier Jr.

    From The Glass Unicorn

All Silent Night, Deadly Night quizzes