SimCity Trivia

Every SimCity trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample SimCity questions and answers

  1. What is the maximum population limit in SimCity 3000?

    Answer: 6 million

    From City Building Mechanics

  2. Which tool is used to lay roads and highways?

    Answer: Transportation

    From City Architecture Evolution

  3. Which city faces a nuclear meltdown in SimCity?

    Answer: Chattanooga

    From City-Building Challenges

  4. What is the name of the fictional state where SimCity 4 takes place?

    Answer: SimNation

    From City Building Mechanics

  5. In SimCity, what is the maximum number of cities you can have in a region?

    Answer: 16

    From Urban Planning

  6. What is the name of the cheat code in SimCity 3000 that gives you extra money?

    Answer: I am weak

    From City Building Mechanics

  7. What is the role of the city advisor in SimCity 4?

    Answer: Provide guidance

    From City Architecture Evolution

  8. Which disaster can be triggered by the player?

    Answer: Tornado

    From City Architecture Evolution

All SimCity quizzes