Sin City Trivia

Every Sin City trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sin City questions and answers

  1. Who composed the music for Sin City?

    Answer: Robert Rodriguez

    From Neo-Noir Crime Thrills

  2. Which graphic novel writer co-directed Sin City?

    Answer: Frank Miller

    From Neo-Noir Crime Thrills

  3. What is the unique visual style of Sin City (2005) called?

    Answer: Neo-noir

    From Stylized Cinematography

  4. What is the name of the graphic novel series Sin City (2005) is based on?

    Answer: Sin City

    From Visual Style

  5. Who directed Sin City (2005)?

    Answer: Robert Rodriguez

    From Visual Style

  6. What is the name of the bar frequented by the characters?

    Answer: Kadie's Club Pecos

    From Gritty Detective Journeys

  7. Who directed Sin City (2005)?

    Answer: Robert Rodriguez

    From Gritty Detective Journeys

  8. What color is used to highlight the character Goldie?

    Answer: Yellow

    From Neo-Noir Crime Thrills

All Sin City quizzes