Sinister Trivia

Every Sinister trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sinister questions and answers

  1. What is the format of the films Ellison finds?

    Answer: Super 8

    From Unearthed Horrors

  2. Which track features a distorted children's choir?

    Answer: Family Hanging Out

    From Haunting Soundtracks

  3. What is the title of the first film Ellison watches?

    Answer: Family Hanging Out

    From Unearthed Horrors

  4. What is the profession of Ellison Oswalt in Sinister?

    Answer: True crime writer

    From The Creepy Home Movies

  5. Who directed Sinister (2012)?

    Answer: Scott Derrickson

    From Realistic Supernatural Investigations

  6. What does Ellison find in the attic of his new house?

    Answer: Box of home movies

    From Realistic Supernatural Investigations

  7. What does Deputy So-and-So discover?

    Answer: Pattern of murders

    From Existential Horror Experiences

  8. What does Ellison Oswalt find in the attic?

    Answer: Box of home movies

    From Existential Horror Experiences

All Sinister quizzes