Six Feet Under Trivia

Every Six Feet Under trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Six Feet Under questions and answers

  1. Who plays the role of Ruth Fisher?

    Answer: Frances Conroy

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

  2. In the final episode of Six Feet Under, whose funeral is depicted?

    Answer: Claire Fisher

    From Funeral Home Operations

  3. Which character in Six Feet Under can see and converse with the dead?

    Answer: Nathaniel Fisher Jr.

    From Funeral Home Operations

  4. Who kidnaps David in Season 4?

    Answer: Jake

    From Unexpected Plot Twists

  5. Who is the character that suffers from mental health issues, specifically bipolar disorder?

    Answer: Billy Chenowith

    From Characters of Fisher Family

  6. Who is the patriarch of the Fisher family in Six Feet Under?

    Answer: Nathaniel Fisher

    From Characters of Fisher Family

  7. What is the theme song's composer?

    Answer: Thomas Newman

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

  8. Which character is a licensed funeral director?

    Answer: David Fisher

    From Post-Mortem Reflections and Secrets

All Six Feet Under quizzes