Smile Trivia

Every Smile trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Smile questions and answers

  1. How long do victims have before the curse takes them?

    Answer: 4-7 days

    From Faceless Horror Antagonists

  2. What is the main antagonist in Smile (2022)?

    Answer: A curse

    From Faceless Horror Antagonists

  3. What is the final scene of Smile set in?

    Answer: Rose's childhood home

    From Intense Smile Imagery

  4. What is the profession of the main character, Rose?

    Answer: Psychiatrist

    From Intense Smile Imagery

  5. What is the profession of the protagonist in Smile?

    Answer: Psychiatrist

    From Ominous Smile Imagery

  6. What profession does Rose Cotter have in Smile?

    Answer: Psychiatrist

    From Faceless Horror Antagonists

  7. What is the main theme of Smile?

    Answer: Trauma

    From Intense Smile Imagery

  8. What triggers the curse in Smile?

    Answer: Witnessing a suicide

    From Intense Smile Imagery

All Smile quizzes