Sofia Coppola Trivia

Every Sofia Coppola trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sofia Coppola questions and answers

  1. What is the final line whispered by Bob to Charlotte?

    Answer: Never revealed

    From Displacement and Alienation

  2. Which actor plays Bob Harris?

    Answer: Bill Murray

    From Displacement and Alienation

  3. What song do Bob and Charlotte sing at karaoke?

    Answer: More Than This

    From Navigating Language Barriers

  4. What is the first name of Charlotte's husband in Lost in Translation?

    Answer: John

    From Tokyo

  5. Who directed Lost in Translation?

    Answer: Sofia Coppola

    From Tokyo

  6. What does Charlotte study at Yale?

    Answer: Philosophy

    From Displacement and Alienation

  7. What city is the setting for Lost in Translation?

    Answer: Tokyo

    From Displacement and Alienation

  8. Who plays Charlotte in the film?

    Answer: Scarlett Johansson

    From Navigating Language Barriers

All Sofia Coppola quizzes