Sonic the Hedgehog Trivia

Every Sonic the Hedgehog trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sonic the Hedgehog questions and answers

  1. What is the total number of Chaos Emeralds in the Sonic universe?

    Answer: Seven

    From Chaos Emeralds

  2. What is the name of the space station in Sonic Adventure 2?

    Answer: Space Colony ARK

    From Rival Hedgehog Showdowns

  3. What is Knuckles' fighting style best known for?

    Answer: Brute force and strength

    From Knuckles the Echidna

  4. What is the setting of Sonic and Shadow's first battle?

    Answer: Space Colony ARK

    From Rival Hedgehog Showdowns

  5. What kind of hazards commonly send players to their doom in many levels?

    Answer: Bottomless pits

    From Sonic

  6. What is Tails most known for besides flying?

    Answer: Being a mechanical genius

    From Miles 'Tails' Prower

  7. Which sidekick later became known for flying with two tails?

    Answer: Miles "Tails" Prower

    From Sonic

  8. In which 1992 Sonic game did Tails first appear?

    Answer: Sonic the Hedgehog 2

    From Miles 'Tails' Prower

All Sonic the Hedgehog quizzes