Sons of Anarchy Trivia

Every Sons of Anarchy trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sons of Anarchy questions and answers

  1. Who is Jax's best friend and fellow club member?

    Answer: Opie Winston

    From Notorious Motorcycle Clubs

  2. What is the name of Jax Teller's father?

    Answer: John Teller

    From Notorious Motorcycle Clubs

  3. What is the name of Jax's mother?

    Answer: Gemma Teller

    From Outlaw Motorcycle Culture

  4. What is the name of Jax's manuscript?

    Answer: The Life and Death of Sam Crow

    From Vigilante Justice Themes

  5. Which town is the club based in?

    Answer: Charming

    From Escape Plans and Outlaw Tactics

  6. Who is Jax Teller's mother?

    Answer: Gemma Teller

    From Vigilante Justice Themes

  7. What is the name of the club's clubhouse?

    Answer: Teller-Morrow

    From Outlaw Biker Culture

  8. Who is the main character in Sons of Anarchy?

    Answer: Jax Teller

    From Outlaw Biker Culture

All Sons of Anarchy quizzes