Soulsborne Trivia

Every Soulsborne trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Soulsborne questions and answers

  1. Who is the boss of the Haligtree?

    Answer: Malenia, Blade of Miquella

    From Boss Fights

  2. Who is the boss of the Consumed King's Garden?

    Answer: Oceiros

    From Challenging Boss Battles

  3. Which boss is known for its two-phase fight involving a dragon?

    Answer: Nameless King

    From Challenging Boss Battles

  4. Which area is known for its unsettling, dark caves?

    Answer: Nightmare of Mensis

    From Haunting Atmospheres

  5. What is the name of the boss that you fight in the True Lab?

    Answer: Amalgamates

    From Boss Fights

  6. Which weapon is known for its transforming saw blade?

    Answer: Saw Cleaver

    From Gothic Horror Atmosphere

  7. Who is the first boss you encounter in Undertale?

    Answer: Toriel

    From Boss Fights

  8. What is the name of the item that restores health in Hollow Knight: Silksong?

    Answer: Bind

    From Boss Fights

All Soulsborne quizzes