South Park Trivia

Every South Park trivia quiz on PopQ: 32 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample South Park questions and answers

  1. In The Cissy, what issue does Stan's dad face?

    Answer: Gender identity

    From Stan Marsh's Moral Dilemmas

  2. Who replaced Mr. Garrison as the fourth grade teacher during his absence?

    Answer: Ms. Ellen

    From Mr. Garrison's Changes

  3. What does Stan do when he learns about veal production?

    Answer: Becomes a vegetarian

    From Stan Marsh's Moral Dilemmas

  4. In which episode does Chef sing I'm Gonna Make Love to You, Woman?

    Answer: Cartman Gets an Anal Probe

    From Chef's Songs

  5. In 'The List', who does Stan lead to confront the girls about their list of cutest boys?

    Answer: The boys

    From Stan Marsh's Leadership

  6. What ingredient does Chef often use in his songs?

    Answer: Love

    From Chef's Recipes

  7. What does Cartman say when he is being sarcastic?

    Answer: Oh, real mature!

    From Eric Cartman's Catchphrases

  8. What is the name of the album that features Chef's songs from South Park?

    Answer: Chef Aid: The South Park Album

    From Chef's Songs

All South Park quizzes