Space: 1999 Trivia

Every Space: 1999 trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Space: 1999 questions and answers

  1. What is the name of the alien race encountered in War Games?

    Answer: Dorcons

    From Space Exploration Mysteries

  2. Which actor played Tony Verdeschi?

    Answer: Tony Anholt

    From Classic Space Adventures

  3. What is the name of the planet Maya is from?

    Answer: Psychon

    From Iconic Space Age Characters

  4. Who played Dr. Helena Russell?

    Answer: Barbara Bain

    From Iconic Space Age Characters

  5. What year does the moon leave Earth's orbit in the series?

    Answer: 1999

    From Space Exploration Mysteries

  6. What is the name of the main spacecraft used?

    Answer: Eagle Transporter

    From Classic Space Adventures

  7. What is the name of the computer system on Moonbase Alpha?

    Answer: Computer

    From Iconic Space Age Characters

  8. Who is the commander of Moonbase Alpha?

    Answer: John Koenig

    From Iconic Space Age Characters

All Space: 1999 quizzes