Speedrunning Trivia

Every Speedrunning trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Speedrunning questions and answers

  1. What is the effect of a Llama Speed Boost?

    Answer: Increases speed

    From Llama Speed Boosts

  2. What is the main gameplay mechanic in SpeedRunners from Hell?

    Answer: Speedrunning

    From Fast-paced Arena Battles

  3. What is the effect of using Boost in mid-air?

    Answer: Maintain speed

    From Speed-Boosting Power-Ups

  4. What is the cooldown time for Llama Speed Boosts?

    Answer: 5 seconds

    From Llama Speed Boosts

  5. What is the main antagonist in SpeedRunners from Hell?

    Answer: Satan

    From Fast-paced Arena Battles

  6. What happens when you use a Boost power-up?

    Answer: Speed increases

    From Speed-Boosting Power-Ups

  7. Which developer created SpeedRunners?

    Answer: DoubleDutch Games

    From Llama Speed Boosts

  8. What color is the Llama Speed Boost trail?

    Answer: Green

    From Llama Speed Boosts

All Speedrunning quizzes