Spider-Man Trivia

Every Spider-Man trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spider-Man questions and answers

  1. What is the name of the song that plays during the game's opening sequence?

    Answer: I'm Ready

    From Marvel's Spider-Man: Miles Morales (2020)

  2. Which actor was considered for the role of Peter Parker before Tobey Maguire?

    Answer: Leonardo DiCaprio

    From Spider-Man (2002)

  3. Who is the main villain in Spider-Man: Far From Home?

    Answer: Mysterio

    From Spider-Man: Far From Home (2019)

  4. Which villain is portrayed by Jamie Foxx in Spider-Man: No Way Home?

    Answer: Electro

    From Villains

  5. Who composed the score for The Amazing Spider-Man (2012)?

    Answer: James Horner

    From The Amazing Spider-Man (2012)

  6. Who composed the original score for Spider-Man: Miles Morales?

    Answer: John Paesano

    From Marvel's Spider-Man: Miles Morales (2020)

  7. In Spider-Man (2002), who played the character of Robbie Robertson?

    Answer: Bill Nunn

    From Spider-Man (2002)

  8. Who composed the music for Spider-Man: Far From Home?

    Answer: Michael Giacchino

    From Spider-Man: Far From Home (2019)

All Spider-Man quizzes