Spider-Man (Spider-Verse) Trivia

Every Spider-Man (Spider-Verse) trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spider-Man (Spider-Verse) questions and answers

  1. Which character is revealed to be Doctor Octopus in the movie?

    Answer: Olivia Octavius

    From Multiverse Concept

  2. Which Spider-Person is from a black-and-white dimension?

    Answer: Spider-Man Noir

    From The Challenges of Interdimensional Travel

  3. What causes the interdimensional rift in the movie?

    Answer: Kingpin's collider

    From The Challenges of Interdimensional Travel

  4. What is the name of the device that can access parallel universes in the movie?

    Answer: Goober

    From Multiverse

  5. Who is the female scientist working for Kingpin?

    Answer: Doc Ock

    From Complex Relationships in Animated Films

  6. Which character is a Japanese schoolgirl who co-pilots a mech with a radioactive spider?

    Answer: Peni Parker

    From Multiverse Concept

  7. Which villain activates the collider for Kingpin?

    Answer: Doctor Octopus

    From Miles Morales / Spider-Man

  8. By the film's end, what happens to Miles after escaping Miguel?

    Answer: He's trapped on Earth-42

    From Miguel O'Hara / Spider-Man 2099

All Spider-Man (Spider-Verse) quizzes