Spike Jonze Trivia

Every Spike Jonze trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spike Jonze questions and answers

  1. What award did 'Her' win at the 86th Academy Awards?

    Answer: Best Original Screenplay

    From AI Companions

  2. What is the color of the shirt Theodore wears in the poster of Her?

    Answer: White

    From Artificial Intelligence and Love

  3. Who provided the voice for Samantha in Her?

    Answer: Scarlett Johansson

    From Artificial Intelligence and Love

  4. What city is Her primarily set in?

    Answer: Los Angeles

    From Human-AI Relationships

  5. What is Theodore's job in Her?

    Answer: Letter writer

    From Futuristic AI Relationships

  6. In Her, what does Theodore do with Samantha at the end of the movie?

    Answer: He lets her go

    From AI and Human Relationships

  7. What is the name of the AI in Her?

    Answer: Samantha

    From AI and Human Relationships

  8. What year is Her set in?

    Answer: Near future

    From Exploring Human Emotions with AI

All Spike Jonze quizzes