SpongeBob Trivia

Every SpongeBob trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample SpongeBob questions and answers

  1. What is the name of the hitman hired by Plankton?

    Answer: Dennis

    From Mysterious Underwater Locations

  2. What is the name of the restaurant where SpongeBob works?

    Answer: The Krusty Krab

    From Mysterious Underwater Locations

  3. What is the name of the restaurant that Plankton uses to sell Krabby Patties?

    Answer: Chum Bucket

    From Ingenious Underwater Adventures

  4. What is the name of the Cyclops' pet?

    Answer: Goofy Goober

    From Ingenious Underwater Adventures

  5. What is the name of the song SpongeBob sings at the end?

    Answer: Goofy Goober Rock

    From Underwater Cities

  6. Who is the main antagonist in SpongeBob SquarePants: The Movie?

    Answer: Plankton

    From Bikini Bottom

  7. Who is the ruler of Bikini Bottom?

    Answer: King Neptune

    From Underwater Cities

  8. Who voices King Neptune in the movie?

    Answer: Jeffrey Tambor

    From Living in a Pineapple

All SpongeBob quizzes