St. Louis Blues Trivia

Every St. Louis Blues trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample St. Louis Blues questions and answers

  1. Al MacInnis was famous for being especially known for what shot?

    Answer: Slap shot

    From Al MacInnis

  2. Which team drafted Al MacInnis in 1981?

    Answer: Calgary Flames

    From Al MacInnis

  3. Which country did Brett Hull represent at the 1996 World Cup of Hockey?

    Answer: United States

    From Brett Hull

  4. Which goalie won the Vezina in 1981 after a 45-win season here?

    Answer: Mike Liut

    From St. Louis Blues

  5. Which player won the Conn Smythe during the club's 2019 title run?

    Answer: Ryan O'Reilly

    From St. Louis Blues

  6. Al MacInnis won the 1999 Norris Trophy as the NHL's best what?

    Answer: Defenseman

    From Al MacInnis

  7. Which team did Hull join before winning the 1999 Stanley Cup?

    Answer: Dallas Stars

    From Brett Hull

  8. Which team did the club sweep to reach the 1970 Stanley Cup Final?

    Answer: Pittsburgh Penguins

    From St. Louis Blues

All St. Louis Blues quizzes