St. Vincent Trivia

Every St. Vincent trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample St. Vincent questions and answers

  1. What is the tempo of the song Cheerleader by St. Vincent?

    Answer: Moderately slow

    From Cheerleader

  2. Which music magazine named Cruel as one of the best songs of 2011?

    Answer: Pitchfork

    From Cruel

  3. In which year was St. Vincent's Cruel released?

    Answer: 2011

    From Cruel

  4. Pay Your Way In Pain has a music video directed by whom?

    Answer: Bill Benz

    From Pay Your Way In Pain

  5. What is the fretboard of the St. Vincent Signature Guitar made of?

    Answer: Rosewood

    From Instrument Design

  6. What instrument does St. Vincent primarily play in Slow Disco?

    Answer: Guitar

    From Slow Disco

  7. Slow Disco by St. Vincent is from which album?

    Answer: Masseduction

    From Slow Disco

  8. Which artist did Dua Lipa collaborate with for the remix of Levitating?

    Answer: DaBaby

    From Cultural Impact

All St. Vincent quizzes