Star Trek: Discovery Trivia

Every Star Trek: Discovery trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Star Trek: Discovery questions and answers

  1. What is the name of the Klingon house that Voq belongs to in Star Trek: Discovery Season 1?

    Answer: House of T'Kuvma

    From The Klingon War

  2. What is the name of the Starfleet officer who dies during the first contact with the Klingons?

    Answer: Danby Connor

    From First Contact with the Klingons

  3. Who is Book's brother in Star Trek: Discovery Season 4?

    Answer: Kyheem

    From Book and His Mission

  4. Who is the captain of the USS Discovery when Michael Burnham first arrives?

    Answer: Gabriel Lorca

    From Michael Burnham

  5. Who is the captain of the USS Shenzhou during first contact with the Klingons?

    Answer: Philippa Georgiou

    From First Contact with the Klingons

  6. In Season 4, which character becomes a mentor to Adira, a member of Burnham's crew?

    Answer: Saru

    From Michael Burnham as Captain

  7. What is Michael Burnham's rank at the start of Star Trek: Discovery?

    Answer: First Officer

    From Michael Burnham

  8. What is the name of the Klingon who Voq is surgically altered to look like?

    Answer: Ash Tyler

    From Ash Tyler and Voq

All Star Trek: Discovery quizzes