Star Wars Trivia

Every Star Wars trivia quiz on PopQ: 146 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Star Wars questions and answers

  1. What is the name of the droid in the Ghost crew?

    Answer: Chopper

    From The Rise of the Dark Side

  2. Who is Ahsoka Tano's Jedi Master?

    Answer: Anakin Skywalker

    From Ahsoka Tano

  3. What is the name of Starkiller's droid in Star Wars: The Force Unleashed?

    Answer: PROXY

    From The Force

  4. What power allows Jedi to absorb Force attacks?

    Answer: Force Resistance

    From Jedi Powers

  5. Which character briefly wielded Luke's lightsaber in The Force Awakens?

    Answer: Rey Skywalker

    From Luke Skywalker's Lightsaber

  6. Which senator opposed the Trade Federation in the Senate?

    Answer: Bail Organa

    From Intergalactic Trade Disputes

  7. What is the name of General Grievous's species?

    Answer: Kaleesh

    From General Grievous

  8. What job does the farm boy say keeps him stuck at home another season?

    Answer: Moisture farming

    From Tatooine

All Star Wars quizzes