StarCraft Trivia

Every StarCraft trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample StarCraft questions and answers

  1. What Protoss structure is required to build High Templars?

    Answer: Templar Archives

    From Protoss Race

  2. Which Protoss unit can create hallucinations of itself?

    Answer: High Templar

    From Protoss Race

  3. What is the Zerg's primary building for unit production?

    Answer: Hatchery

    From Real-time Strategy Elements

  4. Who is the main protagonist in Starcraft II: Wings of Liberty?

    Answer: Jim Raynor

    From Real-time Strategy Elements

  5. What is the name of Kerrigan's ultimate ability in Heroes of the Storm?

    Answer: Summon Ultralisk

    From Kerrigan the Queen of Blades

  6. Which Protoss unit can cloak itself?

    Answer: Dark Templar

    From Galactic Empires

  7. What is the name of the Protoss' ultimate ground unit?

    Answer: Colossus

    From Protoss Race

  8. What is the Terran's basic infantry unit?

    Answer: Marine

    From Real-time Strategy Elements

All StarCraft quizzes