Stardew Valley Trivia

Every Stardew Valley trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stardew Valley questions and answers

  1. What is the name of the adventurer in Stardew Valley?

    Answer: Marlon

    From Junimo

  2. What is the name of the mine in Stardew Valley?

    Answer: The Mines

    From Junimo

  3. What is the name of the legendary fish in the forest pond?

    Answer: Legend

    From Fishing

  4. What is the name of the rarest fish in Stardew Valley?

    Answer: Legend

    From Fishing

  5. Which of these is not a skill you can level up in Stardew Valley?

    Answer: Cooking

    From Farming Techniques

  6. What is the name of the local carpenter in Stardew Valley?

    Answer: Robin

    From The Farm

  7. Which villager in Stardew Valley is a writer?

    Answer: Elliot

    From Pelican Town

  8. What is the name of the local blacksmith?

    Answer: Clint

    From Community Building

All Stardew Valley quizzes