Starfield Trivia

Every Starfield trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Starfield questions and answers

  1. What is the name of the update that introduced base building in No Man's Sky?

    Answer: Foundation

    From Space Exploration

  2. What is the name of the spaceship players start with in No Man's Sky?

    Answer: Rasamama S36

    From Space Exploration

  3. Which species is Jaal a member of?

    Answer: Angara

    From Space Colonization

  4. Which planet is the starting point in Starfield?

    Answer: Jemison

    From Space Exploration

  5. What is the name of the in-game currency in No Man's Sky?

    Answer: Units

    From Space Exploration

  6. What is the name of the space station in Starfield?

    Answer: The Nexus

    From Space Exploration

  7. What tool is primarily used for constructing buildings in Starfield?

    Answer: Builder Tool

    From Settlement Building

  8. In Elite Dangerous, what is the name of the alien race that players can encounter?

    Answer: Thargoids

    From Space Exploration

All Starfield quizzes