Stephen King Trivia

Every Stephen King trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stephen King questions and answers

  1. What is the name of the main character in Haven?

    Answer: Audrey Parker

    From The Troubles

  2. In which location does the Dark Man set up his base in The Stand (1994)?

    Answer: Las Vegas

    From The Dark Man

  3. In Firestarter, what is the ultimate fate of The Shop?

    Answer: It's destroyed by Charlie

    From Pyrokinesis

  4. What is the name of the secret government agency in Firestarter?

    Answer: The Shop

    From Pyrokinesis

  5. In Castle Rock, what is the name of Alan Pangborn's love interest?

    Answer: Ruth Deaver

    From Sheriff Alan Pangborn

  6. Who composed the score for The Running Man (1987)?

    Answer: Harold Faltermeyer

    From The Running Man Game

  7. What is the name of the character who is the only girl in The Losers' Club in IT?

    Answer: Beverly Marsh

    From Derry

  8. What pseudonym did Stephen King use when he first published The Running Man?

    Answer: Richard Bachman

    From The Running Man Game

All Stephen King quizzes