Stephen King Universe Trivia

Every Stephen King Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Stephen King Universe questions and answers

  1. What is the name of the dog that appears in both The Shawshank Redemption and Castle Rock?

    Answer: Puck

    From The Shawshank State Penitentiary

  2. What is the color of the balloon Pennywise often carries?

    Answer: Red

    From Pennywise the Dancing Clown

  3. In the 2017 film, what does Pennywise use to lure Georgie?

    Answer: A paper boat

    From Pennywise the Dancing Clown

  4. In The Green Mile, who did John Coffey falsely get accused of killing?

    Answer: The Detterick twins

    From Prison Supernatural Phenomena

  5. What is the name of the supernatural inmate in The Green Mile?

    Answer: John Coffey

    From Prison Supernatural Phenomena

  6. What is the name of the character who becomes the warden of Shawshank State Penitentiary in Castle Rock?

    Answer: Dale Lacy

    From The Shawshank State Penitentiary

  7. In the 2017 film, who is the last member of The Losers' Club to encounter Pennywise?

    Answer: Mike Hanlon

    From Pennywise the Dancing Clown

  8. Who portrayed Pennywise in the 2017 adaptation of IT?

    Answer: Bill Skarsgård

    From Pennywise the Dancing Clown

All Stephen King Universe quizzes