Sterling K. Brown Trivia

Every Sterling K. Brown trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sterling K. Brown questions and answers

  1. What is the name of the episode in which Gordon Walker first appears in Supernatural?

    Answer: Bloodlust

    From Gordon Walker

  2. What is Gordon Walker's profession in Supernatural?

    Answer: Hunter

    From Gordon Walker

  3. What award did Sterling K. Brown win for his role as Ronald in Waves?

    Answer: He didn't win an award

    From Ronald

  4. What is the name of Ronald's son in the movie Waves?

    Answer: Tyler

    From Ronald

  5. What is the name of Garry's sister in The Angry Birds Movie 2?

    Answer: Silver

    From Garry

  6. In which episode of The People v. O.J. Simpson did Sterling K. Brown's character first appear?

    Answer: From the Ashes of Tragedy

    From Christopher Darden

  7. Who played the role of Thurgood Marshall in Marshall?

    Answer: Chadwick Boseman

    From Joseph Spell

  8. What was the profession of Joseph Spell in Marshall?

    Answer: Chauffeur

    From Joseph Spell

All Sterling K. Brown quizzes