Steven Soderbergh Trivia

Every Steven Soderbergh trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Steven Soderbergh questions and answers

  1. Which actress played Dr. Erin Mears?

    Answer: Kate Winslet

    From Infectious Outbreak Survival Stories

  2. What is the source of the virus in Contagion?

    Answer: A bat and a pig

    From Virus Outbreaks

  3. What is the name of the company that develops the vaccine in Contagion (2011)?

    Answer: Forsythia

    From Disease Outbreaks

  4. Who directed the 2011 film Contagion?

    Answer: Steven Soderbergh

    From Virus Outbreaks

  5. Which city is the first to be quarantined in Contagion?

    Answer: Chicago

    From Viral Outbreaks

  6. What was the name of the town affected by the groundwater contamination?

    Answer: Hinkley

    From Corporate Greed and Morality

  7. Which real-life pandemic inspired the creation of Contagion (2011)?

    Answer: 2002-2004 SARS outbreak

    From Disease Outbreaks

  8. Who played the role of Erin Brockovich in the movie?

    Answer: Julia Roberts

    From Corporate Greed and Morality

All Steven Soderbergh quizzes