Story of Seasons Trivia

Every Story of Seasons trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Story of Seasons questions and answers

  1. What is the favorite gift of Marie in Story of Seasons: Friends of Mineral Town?

    Answer: Vegetable Juice

    From Bachelorettes

  2. What is the favorite gift of Elly in Story of Seasons: Friends of Mineral Town?

    Answer: Sandwich

    From Bachelorettes

  3. What portable device helps you keep track of your crops?

    Answer: Notebook

    From Portable Devices

  4. Which bachelor is known for his love of blacksmithing?

    Answer: Gray

    From Romance Options

  5. What is the maximum number of fields you can own in Story of Seasons: Friends of Mineral Town?

    Answer: 4

    From Farm Expansion

  6. Who is the bachelorette in Story of Seasons: Friends of Mineral Town that loves animals?

    Answer: Elly

    From Bachelorettes

  7. Which device is used to check the time in the game?

    Answer: Watch

    From Portable Devices

  8. What tool is used to communicate with villagers remotely?

    Answer: Phone

    From Portable Devices

All Story of Seasons quizzes