Street Fighter Trivia

Every Street Fighter trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Street Fighter questions and answers

  1. Which character in Street Fighter is a news reporter?

    Answer: Chun-Li

    From Bison Troopers

  2. Who directed the 1994 film Street Fighter?

    Answer: Steven E. de Souza

    From Bison Troopers

  3. What is the upgraded version of Hadouken called in Street Fighter II?

    Answer: Shinku Hadouken

    From Hadouken Special Move

  4. What is the name of Akuma's version of Hadouken in Street Fighter II?

    Answer: Gohadoken

    From Hadouken

  5. Which martial artist trained this character alongside his rival?

    Answer: Gouken

    From Ken Masters

  6. What is the input command for Hadouken in Street Fighter II?

    Answer: Down, Down-Forward, Forward + Punch

    From Hadouken

  7. In Street Fighter II, who has a flaming variant of the Hadouken?

    Answer: Ken

    From Hadouken Special Move

  8. What is the name of Akuma's version of Hadoken in Street Fighter?

    Answer: Gohadoken

    From Hadoken Special Move

All Street Fighter quizzes