Succession Trivia

Every Succession trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Succession questions and answers

  1. Who created Succession?

    Answer: Jesse Armstrong

    From Tom Wambsgans

  2. Who is the eldest son of Logan Roy in Succession?

    Answer: Connor Roy

    From The Roy Family Business

  3. What company is Shiv's family tied to?

    Answer: Waystar Royco

    From Shiv Roy

  4. Which character in Succession is a theme park division head?

    Answer: Roman Roy

    From The Rise of Logan Roy

  5. Which character is known for their failed attempt to take over the company?

    Answer: Kendall Roy

    From Legendary Family Feuds

  6. Who is Logan Roy's third wife?

    Answer: Marcia Roy

    From Epic Family Dynasties

  7. In Succession, who is the character that is a former PR executive?

    Answer: Shiv Roy

    From Corporate Power Struggles

  8. Which character in Succession is a recovering drug addict?

    Answer: Kendall Roy

    From Family Power Struggles

All Succession quizzes