Suicide Squad Trivia

Every Suicide Squad trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Suicide Squad questions and answers

  1. What is the name of the alien starfish villain in The Suicide Squad (2021)?

    Answer: Starro

    From Unconventional Superheroes

  2. Which actress played Harley Quinn in Suicide Squad (2016)?

    Answer: Margot Robbie

    From Harley Quinn

  3. In 'Birds of Prey' (2020), what does Harley Quinn do to symbolize her breakup from the Joker?

    Answer: Blows up Ace Chemicals

    From Harley Quinn and Joker's Relationship

  4. What is Captain Boomerang's real name?

    Answer: George Harkness

    From Dark Villain Origins

  5. What is the real name of the character Peacemaker in The Suicide Squad (2021)?

    Answer: Christopher Smith

    From Unconventional Superheroes

  6. Which character does Margot Robbie play in The Suicide Squad (2021)?

    Answer: Harley Quinn

    From Unconventional Superheroes

  7. What is the name of the club where Harley Quinn dances in Suicide Squad?

    Answer: The Black Mask Club

    From Harley Quinn

  8. In Suicide Squad, who does Harley Quinn have a romantic relationship with?

    Answer: The Joker

    From Harley Quinn

All Suicide Squad quizzes