Suits Trivia

Every Suits trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Suits questions and answers

  1. Who plays the role of Harvey Specter in Suits?

    Answer: Gabriel Macht

    From Legal Maneuvers

  2. Who becomes managing partner after Jessica Pearson in 'Suits'?

    Answer: Harvey Specter

    From Legal Jargon

  3. What is Harvey's catchphrase throughout the series?

    Answer: I'm against having emotions, not against using them

    From Harvey Specter

  4. What does Harvey often use to intimidate his opponents in Suits?

    Answer: His reputation

    From Harvey Specter's Legal Tactics

  5. What is Harvey's philosophy about the best defense in Suits?

    Answer: The best defense is a good offense

    From Harvey Specter's Legal Tactics

  6. What is the name of the firm when Harvey Specter becomes managing partner?

    Answer: Specter Litt

    From Specter Litt Wheeler Williams Law Firm

  7. What is the name of the firm at the end of the series?

    Answer: Specter Litt Wheeler Williams

    From Specter Litt Wheeler Williams Law Firm

  8. What is Harvey's approach to negotiation, as stated in Suits?

    Answer: Win at all costs

    From Harvey Specter's Negotiation Tactics

All Suits quizzes