Sunless Sea Trivia

Every Sunless Sea trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sunless Sea questions and answers

  1. What is the name of the first region players explore?

    Answer: The Reach

    From Gothic Adventures

  2. Who developed Sunless Skies?

    Answer: Failbetter Games

    From Gothic Adventures

  3. Which port is known for its scientific research?

    Answer: Port Prosper

    From Steampunk Challenges

  4. What is the name of the giant mushroom in Sunless Sea?

    Answer: The Funging Station

    From The Abyssal Depths

  5. What is the name of the currency used in Sunless Sea?

    Answer: Echoes

    From The Abyssal Depths

  6. What is the name of the city where players start?

    Answer: Fallen London

    From Procedural Storytelling Techniques

  7. What is the currency used in Sunless Skies?

    Answer: Sovereigns

    From Gothic Adventures

  8. What is the primary mode of transportation in Sunless Skies?

    Answer: Locomotives

    From Steampunk Challenges

All Sunless Sea quizzes