Super Mario Trivia

Every Super Mario trivia quiz on PopQ: 42 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Super Mario questions and answers

  1. What is the currency used in Luigi's Mansion?

    Answer: Gold Coins

    From Parasite Exorcism

  2. What is the main currency used in Super Mario Party?

    Answer: Coins

    From Party Game Craze

  3. What is the name of the comet that changes levels?

    Answer: Prankster Comet

    From Galactic Mario Missions

  4. Which floor features the pyramid puzzle?

    Answer: Tomb Suites

    From Mansion Puzzles

  5. Which floor is themed after a medieval castle?

    Answer: Castle MacFrights

    From Luigi's Comedic Spirit Encounters

  6. Which board is set in a tropical island theme?

    Answer: Megafruit Paradise

    From Party Game Elements

  7. What is the maximum number of ghosts Luigi can capture at once with the Poltergust 3000?

    Answer: 3

    From The Poltergust 3000

  8. What is Gooigi's main weakness?

    Answer: Water

    From Gooigi's Gooey Adventures

All Super Mario quizzes